×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid biedt tussen 30 en 35 miljoen voor Davies

Real Madrid biedt tussen 30 en 35 miljoen voor Davies
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 12:48 uur

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle Alphonso Davies van Bayern München. De Spaanse grootmacht is vastberaden om de 20-jarige linksback aan te trekken en is van plan een bod uit te brengen tussen de dertig en 35 miljoen euro. De transfermarkt gonst van geruchten over de interesse van Real Madrid in de Canadese international, die indruk heeft gemaakt met zijn snelheid en technische vaardigheden.

De Madrilenen zijn al enige tijd op zoek naar versterking op de linksbackpositie en zien in Davies een ideale kandidaat. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel past hij perfect in het beleid van Real Madrid om te investeren in jonge talenten. De club is vastbesloten om de concurrentie voor te zijn en een bod uit te brengen dat Bayern München wellicht niet kan weerstaan.

Alphonso Davies zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar het lijkt erop dat een mogelijke transfer naar Real Madrid hem niet onberoerd laat. De Canadees heeft laten zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren en een overstap naar een club als Real Madrid zou een enorme stap in zijn carrière betekenen. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen en of Real Madrid daadwerkelijk in staat zal zijn om Davies naar de Spaanse hoofdstad te halen.