×
Home Nieuws Livescore

Smal straalt: Transfer naar Feyenoord tot 2028 rond!

Smal straalt: Transfer naar Feyenoord tot 2028 rond!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 12:08 uur

Gijs Smal kan zijn geluk niet op met zijn overstap naar Feyenoord. De 26-jarige linksback, die transfervrij overkomt van FC Twente, heeft een contract getekend dat hem tot de zomer van 2028 aan de Rotterdammers verbindt. De transfer naar de club uit Rotterdam betekent een nieuwe stap in de carrière van Smal, die vol enthousiasme uitkijkt naar zijn tijd bij de Eredivisie-grootmacht.

Voor Smal is de overgang naar Feyenoord een beloning voor zijn harde werk en toewijding bij FC Twente. De verdediger heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare kracht op de linkerflank en hoopt deze lijn door te trekken bij zijn nieuwe club. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Smal een belangrijke rol te gaan spelen in het team van trainer Arne Slot.

Bij Feyenoord zijn ze verheugd met de komst van Smal. Technisch directeur Frank Arnesen ziet in de linksback een waardevolle toevoeging aan de selectie en is ervan overtuigd dat Smal zich verder kan ontwikkelen in het shirt van de club. De fans van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijden van Smal in De Kuip en hopen dat hij snel zijn waarde zal laten zien op het veld.