×
Home Nieuws Livescore

Ajax onthult creatief Adidas-uittenue geïnspireerd op Amsterdam

Ajax onthult creatief Adidas-uittenue geïnspireerd op Amsterdam
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 10:16 uur

Ajax heeft vol trots het gloednieuwe Adidas-uittenue voor het seizoen 2024/2025 onthuld. De club uit Amsterdam heeft zich laten inspireren door de creatieve geest van de stad voor het ontwerp van dit opvallende tenue. Met oog voor detail en innovatie heeft Ajax een uniek en eigentijds uittenue gecreëerd dat de fans ongetwijfeld zal aanspreken.

Het nieuwe tenue straalt de dynamiek en levendigheid van Amsterdam uit, met speelse elementen die de verbondenheid met de stad benadrukken. De kleuren en patronen zijn zorgvuldig gekozen om de rijke geschiedenis en moderne uitstraling van de hoofdstad te weerspiegelen. Dit uittenue is niet alleen een kledingstuk, maar een ware representatie van de identiteit en trots van Ajax en haar supporters.

De lancering van het nieuwe Adidas-uittenue markeert een nieuw hoofdstuk voor Ajax, waarin de club haar ambities en creativiteit wil tonen op het veld en daarbuiten. Met dit frisse en gedurfde ontwerp laat Ajax zien dat traditie en vernieuwing hand in hand kunnen gaan. De fans kunnen niet wachten om dit bijzondere tenue te zien schitteren op de voetbalvelden en zich ermee te identificeren als trotse supporters van de club uit Amsterdam.