×
Home Nieuws Livescore

Hirving Lozano keert triomfantelijk terug naar PSV - Contract tot 2028!

Hirving Lozano keert triomfantelijk terug naar PSV - Contract tot 2028!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 21:41 uur

PSV verwelkomt met veel enthousiasme de terugkeer van een bekend gezicht op het veld. Hirving Lozano, beter bekend als 'Chucky', is terug bij de club waar hij eerder al successen behaalde. In de laatste dagen van de transfermarkt slaagde PSV erin om de Mexicaanse aanvaller aan zich te binden tot 2028, wat voor veel vreugde zorgt in het Philips Stadion.

Op de officiële website van PSV deelt Lozano zijn warme gevoelens over zijn eerste periode bij de club. Hij koestert mooie herinneringen aan die tijd en is dan ook erg blij om terug te keren. "Zowel ik als mijn familie wilden graag weer bij PSV zijn", aldus de enthousiaste Lozano. "Ons eerste verblijf hier was speciaal en heeft altijd een plekje in ons hart gehad. Ik kijk er enorm naar uit om weer op het veld te staan en deze periode nog succesvoller te maken dan de vorige."

Voor technisch directeur Earnest Stewart was de komst van Lozano een buitenkansje dat hij niet kon laten liggen. "We hoorden een tijdje geleden al geruchten dat hij graag naar PSV wilde komen", vertelt Stewart. "Het is niet makkelijk om een speler van de Serie A naar de Eredivisie te halen, maar de kwaliteiten van Lozano zijn onbetwistbaar. We wilden deze kans dan ook absoluut grijpen. Met deze transfer komen we weer een stapje dichter bij onze ambities in zowel de competitie als de UEFA Champions League."

Met de terugkeer van Lozano heeft PSV een ervaren en getalenteerde aanvaller in huis gehaald, die ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen in het behalen van successen. De fans kunnen niet wachten om 'Chucky' weer in actie te zien en zijn klaar om hem met open armen te ontvangen op het veld. De verwachtingen zijn hooggespannen en de hoop op een succesvolle periode met Lozano aan boord is groot.