×
Home Nieuws Livescore

Ancelotti: Real Madrid-speler maakt kans op Ballon d'Or.

Ancelotti: Real Madrid-speler maakt kans op Ballon d'Or.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 09:32 uur

Carlo Ancelotti, de ervaren coach van Real Madrid, heeft hoge verwachtingen voor zijn spelers dit seizoen. De Italiaanse trainer gelooft sterk dat een van zijn sterspelers de felbegeerde Ballon d'Or in de wacht zal slepen. Ancelotti ziet met name Vinícius Júnior en Jude Bellingham als topfavorieten voor deze prestigieuze individuele prijs.

Vinícius Júnior, de Braziliaanse sensatie van Real Madrid, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. De jonge aanvaller wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal en Ancelotti is ervan overtuigd dat hij de potentie heeft om de Ballon d'Or te winnen.

Jude Bellingham, de Engelse middenvelder van Borussia Dortmund, wordt ook genoemd als een serieuze kanshebber voor de prestigieuze prijs. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Bellingham al laten zien over exceptionele kwaliteiten te beschikken en Ancelotti is onder de indruk van zijn spel.

Met Ancelotti's vertrouwen en steun zullen Vinícius Júnior en Jude Bellingham ongetwijfeld gemotiveerd zijn om hun beste voetbal te laten zien en te strijden voor de Ballon d'Or. De komende maanden zullen uitwijzen of een van deze spelers daadwerkelijk de eer zal krijgen om deze prestigieuze individuele prijs in ontvangst te nemen.