×
Home Nieuws Livescore

AZ topscorer Pavlidis begeerd door AS Roma en Bologna

AZ topscorer Pavlidis begeerd door AS Roma en Bologna
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 31 mei 2024 07:16 uur

De Griekse spits Vangelis Pavlidis heeft de aandacht getrokken van twee Italiaanse clubs. Volgens het Italiaanse dagblad Leggo tonen zowel AS Roma als Bologna interesse in de diensten van de topscorer van zowel AZ als de Eredivisie. Pavlidis heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn doelpunten en prestaties, waardoor hij nu op de radar staat van clubs uit de Serie A.

AS Roma, onder leiding van coach José Mourinho, is op zoek naar versterkingen voor de aanval en ziet in Pavlidis een potentiële aanwinst. De Griekse international heeft laten zien dat hij zowel doelgericht als technisch begaafd is, wat hem aantrekkelijk maakt voor de Romeinse club. Bologna, dat momenteel in de middenmoot van de Serie A staat, hoopt met Pavlidis hun aanval te versterken en zo hoger op de ranglijst te eindigen.

De 23-jarige Pavlidis zal naar verwachting deze zomer een belangrijke beslissing moeten nemen over zijn toekomst. Met interesse vanuit Italië en zijn sterke prestaties in Nederland, lijkt een transfer naar de Serie A een reële mogelijkheid voor de talentvolle spits. Het is nog afwachten welke club uiteindelijk de handtekening van Pavlidis zal weten te bemachtigen en hoe zijn carrière zich verder zal ontwikkelen in de competitieve Italiaanse top.