×
Home Nieuws Livescore

Edinson Cavani zet punt achter interlandcarrière na 136 duels.

Edinson Cavani zet punt achter interlandcarrière na 136 duels.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 22:48 uur

Uruguayaanse topspits Edinson Cavani heeft aangekondigd dat hij per direct afscheid neemt van het nationale elftal van Uruguay. Na een indrukwekkende carrière waarin hij maar liefst 136 wedstrijden speelde voor zijn geboorteland, heeft de ervaren aanvaller besloten om zich volledig te richten op zijn clubverplichtingen. Cavani, die bekend staat om zijn doelpunten en harde werkethiek, laat een onuitwisbare indruk achter op het internationale voetbalpodium.

De 34-jarige Cavani, die momenteel speelt voor Manchester United in de Engelse Premier League, heeft aangegeven dat het een moeilijke beslissing was om te stoppen als international. Met zijn kenmerkende doelpunten en onvermoeibare inzet was Cavani een belangrijke speler voor Uruguay en een publiekslieveling over de hele wereld. Zijn vertrek uit het nationale team markeert het einde van een tijdperk voor het Uruguayaanse voetbal.

Hoewel Cavani's besluit om te stoppen als international een verlies is voor Uruguay, zullen fans en voetballiefhebbers over de hele wereld blijven genieten van zijn talent en passie op het veld. Met zijn rijke ervaring en indrukwekkende staat van dienst zal Cavani ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de sport, zowel nationaal als internationaal.