×
Home Nieuws Livescore

FC Metz licht optie van 13 miljoen voor Mikautadze

FC Metz licht optie van 13 miljoen voor Mikautadze
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 21:16 uur

Het Franse FC Metz heeft besloten om de optie tot koop van dertien miljoen euro voor de talentvolle aanvaller Georges Mikautadze te activeren, zo meldt De Telegraaf. De 21-jarige Mikautadze, die momenteel op huurbasis speelt bij FC Metz van KRC Genk, staat voor een belangrijke stap in zijn carrière. De Franse club heeft de intentie om de jonge spits definitief aan zich te binden en is bereid om fors te investeren in zijn potentieel.

Na het activeren van de optie tot koop is het nu aan Georges Mikautadze om tot een persoonlijk akkoord te komen met FC Metz. De aanvaller zal moeten beslissen of hij de uitdaging bij de Franse club wil aangaan en of hij klaar is voor een permanente overstap naar de Ligue 1. Met zijn indrukwekkende prestaties en doelpunten tijdens zijn huurperiode heeft Mikautadze laten zien dat hij een waardevolle aanwinst kan zijn voor FC Metz.

De onderhandelingen tussen Georges Mikautadze en FC Metz zullen naar verwachting snel plaatsvinden, aangezien beide partijen streven naar duidelijkheid over de toekomst van de jonge spits. De Franse club ziet in Mikautadze een belangrijke speler voor de toekomst en is vastbesloten om hem definitief aan te trekken. Het is nu aan de aanvaller zelf om te bepalen of hij de volgende stap in zijn loopbaan in Frankrijk wil zetten en of hij klaar is voor een langdurige verbintenis met FC Metz.