×
Home Nieuws Livescore

Vitesse krijgt uitstel voor proflicentie: noodklok voor investeerders

Vitesse krijgt uitstel voor proflicentie: noodklok voor investeerders
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 20:16 uur

Vitesse krijgt opnieuw respijt van de licentiecommissie van de KNVB om hun professionele licentie veilig te stellen. De Arnhemse club heeft tot 17 juni de gelegenheid gekregen om hun zaken op orde te brengen. Met de deadline in zicht, slaat Vitesse alarm in hun jacht naar lokale investeerders.

De druk neemt toe voor Vitesse nu de tijd begint te dringen om aan de eisen van de licentiecommissie te voldoen. De club staat voor een cruciale periode waarin het noodzakelijk is om financiƫle stabiliteit te waarborgen en de toekomst van het professionele voetbal in Arnhem veilig te stellen.

Vitesse heeft publiekelijk de noodklok geluid in hun zoektocht naar lokale investeerders die kunnen bijdragen aan het voortbestaan van de club. De Arnhemmers hopen op steun uit de regio om hun ambities waar te kunnen maken en een solide basis te leggen voor de toekomst van het Nederlandse voetbal. Het is nu aan Vitesse om in de komende weken alle zeilen bij te zetten en de benodigde investeringen binnen te halen om hun proflicentie te behouden.