×
Home Nieuws Livescore

Roy Keane deelt elleboogstoot uit aan fan tijdens rechtszaak

Roy Keane deelt elleboogstoot uit aan fan tijdens rechtszaak
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 19:24 uur

Er zijn schokkende beelden opgedoken van voormalig Manchester United-speler Roy Keane tijdens zijn rechtszaak. De beelden, die via The Mirror zijn verspreid, tonen Keane die een elleboogstoot uitdeelt aan een fan. De situatie lijkt gespannen en agressief, maar volgens de analist die de beelden heeft bekeken, zou Keane zichzelf hebben verdedigd.

De beelden tonen een verhitte confrontatie tussen Keane en de fan, waarbij de oud-voetballer duidelijk zijn elleboog gebruikt. De fan lijkt verrast en geschrokken te zijn door de actie van Keane. De beelden hebben voor veel ophef gezorgd in de voetbalwereld, waar Keane altijd bekend stond om zijn harde speelstijl en temperament.

Keane zelf heeft nog niet gereageerd op de beelden, maar zijn advocaat heeft aangegeven dat er meer context nodig is om de situatie volledig te begrijpen. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze beelden voor Keane en of er verdere stappen zullen worden ondernomen naar aanleiding van het incident. Voetbalfans en analisten wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen in deze zaak.