×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard presenteert derde zomeraanwinst Jasper Dahlhaus.

Fortuna Sittard presenteert derde zomeraanwinst Jasper Dahlhaus.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 18:32 uur

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de komst van Jasper Dahlhaus, waarmee de club zijn derde aanwinst van deze zomer binnenhaalt. De buitenspeler maakt de overstap van FC Eindhoven naar de Limburgse club. Met deze transfer laat Fortuna Sittard zien dat het serieus werk maakt van het versterken van het team voor het nieuwe seizoen.

Dahlhaus wordt gezien als een veelbelovend talent en zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het aanvalsspel van Fortuna Sittard. De club hoopt met zijn komst meer diepgang en creativiteit toe te voegen aan het team. De supporters van Fortuna Sittard zullen ongetwijfeld uitkijken naar de eerste optredens van de nieuwe aanwinst en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het spel van de club.

Met de snelle opeenvolging van drie zomerse versterkingen laat Fortuna Sittard zien dat het ambitieus is en zich wil mengen in de strijd in de Eredivisie. De club lijkt vastberaden om een goed figuur te slaan in het komende seizoen en met spelers als Jasper Dahlhaus aan boord, lijkt de selectie steeds meer vorm te krijgen. Fortuna Sittard-fans kunnen reikhalzend uitkijken naar de start van het nieuwe voetbalseizoen en hopen op succes met hun nieuwe aanwinsten.