×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese en Brian Priske bespreken Feyenoord-trainersjob

Dennis te Kloese en Brian Priske bespreken Feyenoord-trainersjob
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 18:16 uur

Donderdag hebben Dennis te Kloese en Brian Priske een belangrijke ontmoeting gehad om te praten over de trainerspositie bij Feyenoord. Voetbal International heeft gemeld dat de Deense coach geïnteresseerd is in de baan bij de Rotterdamse club. Priske ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten, maar heeft ook loyaliteit naar zijn huidige club Sparta Praag.

De gesprekken tussen Te Kloese en Priske hebben naar verluidt plaatsgevonden om de mogelijkheden en verwachtingen rondom de trainersjob bij Feyenoord te bespreken. Priske, die momenteel werkzaam is bij Sparta Praag, staat open voor een nieuwe uitdaging in de Eredivisie. Echter, de Deense trainer hecht waarde aan zijn verbintenis met zijn huidige club en wil niet zomaar afscheid nemen.

Feyenoord, op zoek naar een geschikte kandidaat om het trainerschap op zich te nemen, lijkt in Priske een potentiële kandidaat te hebben gevonden. De Rotterdamse club zal nu moeten afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt en of Priske uiteindelijk de stap naar Feyenoord zal maken. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van de Deense coach en zijn mogelijke overgang naar de Eredivisie.