×
Home Livescore

Vitesse in 'verlenging' zonder hulp Arnhemse ondernemers

Vitesse in 'verlenging' zonder hulp Arnhemse ondernemers
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 17:56 uur

Vitesse staat op een cruciaal punt in hun voortbestaan, zo meldt interim-directeur Edwin Reijntjes. De club uit Arnhem bevindt zich volgens Reijntjes in de blessuretijd en heeft dringend steun nodig om te overleven. In een verontrustende update aan De Gelderlander deelde de beleidsbepaler zijn zorgen over de financiële situatie van Vitesse. Zonder de hulp van de Arnhemse ondernemers lijkt het voor de club een zware opgave te worden om het hoofd boven water te houden.

Reijntjes benadrukte het belang van externe steun om Vitesse door deze moeilijke periode heen te loodsen. De club staat voor grote uitdagingen en heeft dringend financiële injecties nodig om te kunnen blijven voortbestaan. De Arnhemse ondernemers spelen hierin een cruciale rol, aangezien hun steun het verschil kan maken tussen overleven en ten onder gaan voor Vitesse.

De oproep van Reijntjes aan de lokale zakenwereld is dan ook een noodkreet om de club te helpen in deze benarde situatie. De toekomst van Vitesse hangt aan een zijden draadje en zonder de broodnodige support van de Arnhemse ondernemers lijkt het voor de club een bijna onmogelijke opgave om te blijven bestaan. Het is nu aan de lokale gemeenschap om de handen ineen te slaan en Vitesse te redden van een mogelijk noodlottig einde.