×
Home Nieuws Livescore

Kieran McKenna verlengt contract bij Ipswich Town met 4 jaar.

Kieran McKenna verlengt contract bij Ipswich Town met 4 jaar.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 17:48 uur

Kieran McKenna heeft zijn toewijding aan Ipswich Town bevestigd door een nieuwe vierjarige contractverlenging te ondertekenen. De getalenteerde coach stond hoog op het verlanglijstje van verschillende topclubs in de Premier League, maar heeft ervoor gekozen om bij de promovendus te blijven. Deze beslissing toont McKenna's geloof in het project van Ipswich Town en zijn verlangen om de club naar grotere hoogten te brengen.

McKenna's succesvolle werk bij Ipswich Town heeft de aandacht getrokken van meerdere grote clubs in Engeland, maar de coach heeft besloten om zijn loyaliteit te tonen aan de club die hem de kans heeft gegeven om zijn talent te tonen. Met zijn nieuwe contractverlenging kan McKenna nu verder bouwen aan het succes van Ipswich Town en zijn stempel drukken op het Engelse voetballandschap.

De fans van Ipswich Town zullen verheugd zijn met het nieuws van McKenna's contractverlenging, aangezien hij wordt gezien als een sleutelfiguur in de toekomstplannen van de club. Met zijn ervaring en expertise zal McKenna ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het streven van Ipswich Town naar succes in de komende jaren.