×
Home Nieuws Livescore

Plottwist: Randal Kolo Muani verruilt Frankfurt voor PSG na last-minute deal!

Plottwist: Randal Kolo Muani verruilt Frankfurt voor PSG na last-minute deal!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 21:16 uur

Een onverwachte wending in het voetbaltransfernieuws: Randal Kolo Muani verruilt Eintracht Frankfurt voor Paris Saint-Germain, zo meldt de bekende journalist Fabrizio Romano. De deal leek aanvankelijk afgeketst te zijn op Deadline Day, maar laat op de vrijdagavond hebben beide clubs alsnog een akkoord bereikt.

Het was een race tegen de klok voor Frankfurt om een vervanger voor Kolo Muani te vinden voordat de deadline verstreken was. Hierdoor leek de transfer in eerste instantie niet door te gaan. Echter, enkele uren later hebben de Duitsers toch toegegeven aan de wensen van de spits, die dolgraag naar Parijs wilde. De 24-jarige Kolo Muani zal voor een bedrag van maar liefst 75 miljoen euro, plus vijftien miljoen euro aan bonussen, de overstap maken naar PSG.

Kolo Muani had al rekening gehouden met zijn vertrek naar PSG en sloeg daarom de trainingen en de wedstrijd van Frankfurt afgelopen donderdag over. Nu krijgt hij eindelijk zijn zin en mag hij zijn koffers pakken. Naar verluidt heeft hij de medische keuring inmiddels al succesvol doorstaan.

Het is nog maar sinds vorige zomer dat Kolo Muani voor Frankfurt speelt. In die korte tijd heeft hij indruk weten te maken en zelfs een plek veroverd in de WK-selectie van Frankrijk, hoewel het team uiteindelijk de finale verloor van Argentinië. De aanvaller heeft in totaal vijftig officiële wedstrijden gespeeld voor Frankfurt, waarin hij 26 doelpunten heeft gescoord en zeventien assists heeft gegeven.

De transfer van Kolo Muani naar PSG is nu definitief en de fans kunnen zich verheugen op zijn komst. Het is een grote stap voor de jonge spits, maar met zijn talent en potentieel zal hij ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor de Franse topclub.