×
Home Nieuws Livescore

Roy Makaay: "Xavi Simons moet schitteren op EK!"

Roy Makaay:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 17:08 uur

Voormalig topspits Roy Makaay heeft hoge verwachtingen van de jonge talentvolle middenvelder Xavi Simons op het aankomende EK. Makaay hoopt dat Simons zich kan meten met de grootste talenten die zullen schitteren op het Europese podium. De 21-jarige aanvallende middenvelder maakte afgelopen seizoen indruk bij RB Leipzig, waar hij regelmatig tot de uitblinkers behoorde. Echter, ondanks zijn successen in clubverband, heeft Simons nog niet dezelfde impact kunnen maken in het Nederlands Elftal.

Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wordt gezien als een veelbelovende speler voor de toekomst. Met zijn snelheid, dribbels en doelgerichtheid heeft hij laten zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team. Makaay gelooft dat Simons het potentieel heeft om zich te meten met de beste talenten van Europa en hoopt dat hij zijn kwaliteiten kan laten zien tijdens het aankomende EK.

Hoewel Simons nog niet zijn stempel heeft kunnen drukken in het Nederlands Elftal, is er nog volop tijd voor hem om te groeien en zich te ontwikkelen. Met de steun en het vertrouwen van ervaren spelers en coaches, kan Simons zijn talent verder ontplooien en zijn plek in Oranje versterken. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de jonge middenvelder, en het EK biedt hem een uitgelezen kans om te laten zien wat hij in zijn mars heeft op het internationale toneel.