×
Home Nieuws Livescore

Slavia Praag wil Feyenoorder Lingr terughalen, speler weigert.

Slavia Praag wil Feyenoorder Lingr terughalen, speler weigert.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 16:48 uur

Slavia Praag heeft recentelijk geprobeerd om Feyenoord-speler Ondrej Lingr terug te halen naar zijn thuisland Tsjechië. Volgens iSport heeft de club uit Praag interesse getoond in de international, die nog steeds op hun lijst van mogelijke transfers staat. Lingr, die afgelopen winter naar Feyenoord kwam, heeft echter laten weten dat hij niet van plan is om na slechts enkele maanden alweer te vertrekken uit Rotterdam.

De Tsjechische club Slavia Praag heeft blijkbaar nog altijd Lingr op het oog als versterking voor hun team. De middenvelder, die in de winterse transferperiode de overstap maakte naar Feyenoord, heeft laten weten dat hij zich momenteel op zijn plek voelt bij de Nederlandse club en niet van plan is om snel weer te vertrekken. Ondanks de interesse van Slavia Praag lijkt Lingr dus voorlopig niet van plan om terug te keren naar Tsjechië.

De 23-jarige Lingr, die als een veelbelovend talent wordt gezien, heeft aangegeven dat hij zich goed ontwikkelt bij Feyenoord en graag wil blijven werken aan zijn carrière in de Eredivisie. Hoewel Slavia Praag hem graag had willen terughalen naar zijn geboorteland, lijkt Lingr vastbesloten om voorlopig in Nederland te blijven en zijn voetbalavontuur bij Feyenoord voort te zetten. Het is dus afwachten of Slavia Praag in de toekomst nog een poging zal wagen om Lingr terug te halen naar Tsjechië.