×
Home Nieuws Livescore

PSV verlengt contract veelbelovende verdediger Raf van de Riet

PSV verlengt contract veelbelovende verdediger Raf van de Riet
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 14:48 uur

PSV heeft met trots aangekondigd dat het jonge talent Raf van de Riet voor langere tijd aan de club verbonden blijft. De opkomende verdediger maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie en heeft nu zijn toekomst aan PSV verbonden door een contract te tekenen dat hem tot medio 2026 aan de club bindt.

De 19-jarige Raf van de Riet wordt gezien als een veelbelovende speler met een veelzijdigheid die van grote waarde is voor PSV. Zijn indrukwekkende prestaties en ontwikkeling hebben ervoor gezorgd dat de club besloten heeft om hem voor de komende jaren aan zich te binden. Met zijn talent en potentieel is Van de Riet een belangrijke toevoeging aan de selectie van PSV.

De contractverlenging van Raf van de Riet tot 2026 markeert een belangrijke stap in zijn carrière en toont het vertrouwen dat PSV heeft in zijn kwaliteiten. De jonge verdediger kan zich nu verder ontwikkelen binnen de club en zijn ambities najagen om een vaste waarde te worden in het eerste elftal. PSV kijkt met veel optimisme naar de toekomst met Van de Riet als onderdeel van het team.