×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay dropt videoclip 'Kings & Kingdoms' voor EK.

Memphis Depay dropt videoclip 'Kings & Kingdoms' voor EK.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 12:32 uur

Voetballer Memphis Depay heeft vlak voor de aftrap van het EK in Duitsland zijn nieuwste videoclip gelanceerd. In het nummer 'Kings & Kingdoms' laat de Oranje-aanvaller zijn rapkunsten horen terwijl hij rapt over zijn weelderige levensstijl, de constante media-aandacht en zijn Ghanese afkomst. Met deze release geeft Depay een kijkje in zijn persoonlijke leven en laat hij zien dat hij niet alleen op het veld, maar ook in de muziekwereld zijn mannetje staat.

De videoclip van 'Kings & Kingdoms' toont Depay in verschillende settings, van luxe auto's tot chique feesten, waarbij hij zijn status als voetbalster en artiest combineert. De lyrics van het nummer weerspiegelen zijn zelfverzekerde houding en zijn trots op zijn roots, wat een interessante mix vormt van zijn verschillende identiteiten. Met zijn muzikale talent en charisma weet Depay opnieuw de aandacht te trekken, niet alleen van voetbalfans maar ook van muziekliefhebbers wereldwijd.

Als een van de meest opvallende spelers van het Nederlands elftal is Memphis Depay niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en zijn creativiteit te uiten op verschillende vlakken. Met 'Kings & Kingdoms' laat hij zien dat hij meer is dan alleen een voetballer; hij is een veelzijdig artiest die zijn passie voor muziek en zijn persoonlijke ervaringen combineert in pakkende nummers. De lancering van deze videoclip belooft niet alleen een muzikaal succes te worden, maar versterkt ook de reputatie van Depay als een unieke en veelzijdige persoonlijkheid in de sport- en entertainmentwereld.