×
Home Nieuws Livescore

João Félix maakt droomtransfer naar FC Barcelona - Geen koopoptie in huurdeal!

João Félix maakt droomtransfer naar FC Barcelona - Geen koopoptie in huurdeal!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 20:48 uur

In een verrassende wending heeft João Félix een nieuwe bestemming gevonden in zijn voetbalcarrière. De jonge Portugese speler zal zijn kunsten gaan vertonen bij FC Barcelona. Het nieuws van deze transfer is vrijdagavond naar buiten gekomen, slechts enkele uren voordat de transferdeadline verstreek. Spaanse media hebben het bericht met veel enthousiasme ontvangen en ook de bekende journalist Fabrizio Romano heeft bevestigd dat de deal rond is.

Barcelona heeft een mondeling akkoord bereikt met Atlético Madrid over een huurdeal voor Félix. Opvallend genoeg is er geen optie tot koop inbegrepen in deze overeenkomst. De Catalaanse club is vastberaden om de komst van Félix snel af te ronden, maar wacht nog op de benodigde documenten om de transfer officieel te maken.

Het is interessant om te zien hoe Félix zijn wens om voor Barcelona te spelen in vervulling ziet gaan. Slechts anderhalve maand geleden verklaarde hij zijn liefde voor de club, terwijl hij nog onder contract stond bij Atlético. Hij liet destijds optekenen: "Ik wil naar Barça, het is mijn droom." Nu lijkt het erop dat zijn droom werkelijkheid wordt.

Met zijn komst zal Félix de plek innemen van Ansu Fati, die momenteel verhuurd is aan Brighton. De jonge Portugees zal zijn intrede doen in de kleedkamer van Barcelona en hopelijk zijn talent en vaardigheden laten zien op het veld.

De fans van Barcelona zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van deze transfer en kunnen niet wachten om Félix in actie te zien in het shirt van de Catalaanse club. Het belooft een spannend nieuw hoofdstuk te worden in de carrière van deze getalenteerde speler.