×
Home Nieuws Livescore

Ouders Ian Maatsen reageren op niet-selectie EK door Koeman.

Ouders Ian Maatsen reageren op niet-selectie EK door Koeman.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 07:24 uur

De ouders van Ian Maatsen hebben met teleurstelling gereageerd op het nieuws dat hun zoon niet is opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor het aankomende EK. Bondscoach Ronald Koeman maakte woensdagochtend bekend dat de jonge linkervleugelverdediger niet bij de 26-koppige selectie zit.

Volgens de ouders van Maatsen was het besluit van Koeman een harde klap voor hun zoon, die zich enorm had ingezet om een plek in het nationale team te veroveren. Ze benadrukten dat Ian teleurgesteld is, maar vastberaden om door te blijven gaan en sterker terug te komen.

Ian Maatsen zelf heeft nog niet publiekelijk gereageerd op het nieuws, maar bronnen dichtbij de speler melden dat hij vastbesloten is om zijn hoofd omhoog te houden en zich te blijven focussen op zijn ontwikkeling als voetballer. De 19-jarige Maatsen, die momenteel uitkomt voor Coventry City, zal nu zijn aandacht richten op zijn clubcarrière en blijven streven naar een terugkeer in Oranje in de toekomst.

Het is een tegenslag voor Maatsen, maar zijn ouders en supporters geloven dat hij de mentale veerkracht en het talent heeft om deze teleurstelling om te zetten in motivatie en vastberadenheid om nog harder te werken voor zijn doelen in het voetbal.