×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft: Bijlow eerste doelman Oranje op EK?

Wim Kieft: Bijlow eerste doelman Oranje op EK?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 07:16 uur

Voormalig voetballer Wim Kieft heeft zijn voorspelling gedaan voor de positie van eerste doelman van het Nederlands elftal tijdens het aankomende EK. Kieft vermoedt dat Justin Bijlow deze belangrijke rol zal gaan vervullen. De jonge doelman van Feyenoord heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en lijkt volgens Kieft de voorkeur te krijgen van bondscoach Ronald Koeman.

Naast Bijlow heeft Koeman ook Bart Verbruggen en Mark Flekken opgeroepen voor de selectie. Verbruggen en Flekken hebben tijdens eerdere interlandperiodes een goede indruk achtergelaten en verdienen daarom een plek in de selectie. Met deze drie keepers heeft Koeman een sterke concurrentie opgezet voor de positie onder de lat.

De keuze voor de eerste doelman van Oranje zal een belangrijke beslissing zijn voor Koeman, aangezien een betrouwbare keeper cruciaal is voor het succes van een team op een groot toernooi als het EK. De komende periode zal uitwijzen wie uiteindelijk de voorkeur krijgt en het doel van het Nederlands elftal zal verdedigen tijdens het Europees kampioenschap.