×
Home Nieuws Livescore

PSV aast op Ajax-talent Steur volgens Eindhovens Dagblad.

PSV aast op Ajax-talent Steur volgens Eindhovens Dagblad.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 21:32 uur

Het Eindhovens Dagblad heeft woensdagavond gemeld dat PSV serieuze interesse heeft in het jonge talent Sean Steur van Ajax. De zestienjarige middenvelder maakt momenteel deel uit van het Onder-17 team van de Amsterdammers en heeft indruk gemaakt met zijn spel. PSV ziet potentie in de jonge Steur en is vastbesloten om hem naar Eindhoven te halen.

De transfer van Sean Steur van Ajax naar PSV zou een opmerkelijke stap zijn, gezien de historische rivaliteit tussen de twee clubs. Echter, in het moderne voetbal is het niet ongebruikelijk dat talentvolle spelers van de ene naar de andere club overstappen. Steur wordt gezien als een veelbelovende speler met een grote toekomst voor zich, en PSV ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun jeugdopleiding.

Ajax zal naar verwachting niet zomaar akkoord gaan met het vertrek van Steur naar de concurrent, maar PSV is vastberaden om de middenvelder binnen te halen. De Eindhovenaren zijn bereid om te investeren in de ontwikkeling van het talent en zien hem als een belangrijke toevoeging aan hun jeugdteam. Het is nog afwachten hoe deze transfer zich verder zal ontwikkelen en of Steur daadwerkelijk de overstap zal maken van Amsterdam naar Eindhoven.