×
Home Nieuws Livescore

Koeman verrast door vraag Driessen over Arne Slot.

Koeman verrast door vraag Driessen over Arne Slot.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 18:56 uur

In Zeist keek Ronald Koeman afgelopen woensdag verbaasd op toen Valentijn Driessen van De Telegraaf hem een vraag stelde over een mogelijke verwijzing naar Arne Slot. De bondscoach reageerde gevat op de journalist en merkte op: "Volgens mij is Feyenoord geen kampioen geworden..." Koeman's scherpe reactie zorgde voor een lach op de gezichten van de aanwezigen.

De opmerking van Koeman kwam tijdens een persconferentie waarin hij sprak over de aanstaande interlands van het Nederlands elftal. De bondscoach staat bekend om zijn directe en humoristische benadering van vragen, en ook deze keer liet hij zien dat hij niet bang is om een grapje te maken. De sfeer in de zaal was dan ook ontspannen en joviaal.

Valentijn Driessen, die bekend staat om zijn scherpe vragen, leek even verrast door de reactie van Koeman, maar kon al snel de humor van de situatie inzien. De interactie tussen de bondscoach en de journalist zorgde voor een luchtig moment te midden van de serieuze persconferentie. Koeman toonde eens te meer zijn vlotte en gevatte manier van communiceren, wat hem geliefd maakt bij zowel fans als media.