×
Home Livescore

Duitse media kritisch: Koeman laat Maatsen thuis voor EK

Duitse media kritisch: Koeman laat Maatsen thuis voor EK
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 18:40 uur

Ronald Koeman heeft voor opschudding gezorgd door linksback Ian Maatsen niet op te nemen in de selectie voor het EK. Deze beslissing heeft tot weinig begrip geleid bij onze oosterburen, zo melden diverse Duitse media. De vraag die hardop wordt gesteld is of de bondscoach van het Nederlands elftal wel de juiste keuze heeft gemaakt door Maatsen thuis te laten.

De afwezigheid van Maatsen in de EK-selectie van Oranje heeft tot speculatie geleid over de redenen achter deze beslissing. De Duitse media tonen zich kritisch en betwijfelen of Koeman de juiste keuze heeft gemaakt door de jonge linksback niet mee te nemen naar het Europese kampioenschap. De discussie over deze selectiebeslissing lijkt nog lang niet ten einde.

Het is duidelijk dat de keuze van Ronald Koeman om Ian Maatsen niet op te nemen in de EK-selectie voor verdeeldheid zorgt, zowel in Nederland als over de grens. De vraag blijft hangen of deze beslissing de juiste is geweest en of Maatsen wellicht een waardevolle toevoeging had kunnen zijn voor het Nederlands elftal op het EK. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of Koeman zijn keuze zal rechtvaardigen met een succesvolle prestatie op het Europese podium.