×
Home Nieuws Livescore

Juventus dichtbij deal met Teun Koopmeiners, Thiago Motta akkoord

Juventus dichtbij deal met Teun Koopmeiners, Thiago Motta akkoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 17:56 uur

Juventus blijft vastberaden in hun streven om Teun Koopmeiners aan te trekken, zo heeft transferexpert Fabrizio Romano woensdagmiddag onthuld. De Italiaanse grootmacht zet alles op alles om de Nederlandse middenvelder binnen te halen. Bovendien heeft Thiago Motta, naar alle waarschijnlijkheid de toekomstige coach in Turijn, groen licht gegeven voor de komst van de Oranje-international.

Met de geruchten rondom Koopmeiners in volle gang, lijkt Juventus serieus werk te maken van de transfer. De club is vastbesloten om de talentvolle speler aan hun selectie toe te voegen en is bereid om daarvoor de nodige stappen te zetten. De goedkeuring van Motta, die naar verluidt de leiding zal nemen over het team, is een belangrijke stap in het proces om Koopmeiners naar de Serie A te halen.

De komst van Teun Koopmeiners naar Juventus zou een grote stap betekenen voor de jonge Nederlander. De kans om onder leiding van een ervaren coach als Motta te spelen bij een topclub als Juventus is een unieke kans voor de middenvelder. De fans van de Italiaanse club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de mogelijke toevoeging van Koopmeiners aan hun team en hopen op een succesvolle samenwerking tussen de speler en de club.