×
Home Livescore

Koeman lovend over Memphis: klaar voor EK-start!

Koeman lovend over Memphis: klaar voor EK-start!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 17:08 uur

Voormalig Barcelona-coach Ronald Koeman is vol lof over de vorm van Memphis Depay. De 30-jarige aanvaller, die recentelijk te kampen had met blessureleed en weinig speeltijd kreeg bij Atlético Madrid, maakt volgens Koeman een scherpe indruk. Met het EK voor de deur lijkt Depay helemaal klaar om te schitteren op het internationale podium.

Koeman, die zelf ook een verleden heeft als bondscoach van het Nederlands elftal, is onder de indruk van de mentale veerkracht van Depay. Ondanks de tegenslagen die de aanvaller heeft moeten overwinnen, toont hij nu zijn klasse en vastberadenheid. De coach is ervan overtuigd dat Depay een belangrijke rol kan spelen in het succes van Oranje tijdens het EK.

Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Depay een cruciale speler worden voor Nederland. Koeman ziet in hem niet alleen een doelpuntenmaker, maar ook een leider op het veld. De aanvaller lijkt zijn vorm op precies het juiste moment te hebben gevonden en staat te popelen om te schitteren in het Oranje-shirt. Met het vertrouwen van Koeman en zijn teamgenoten achter zich, lijkt Depay helemaal klaar om te schitteren op het Europese toneel.