×
Home Nieuws Livescore

Koeman onthult EK-selectie met intercom en oude beelden

Koeman onthult EK-selectie met intercom en oude beelden
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 16:16 uur

Het Nederlands elftal heeft op een verrassende en originele manier de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman bekendgemaakt. In plaats van een standaard persconferentie of persbericht koos de media-afdeling voor een creatieve aanpak. Koeman werd gevraagd om enkele oude beelden van vorige eindtoernooien te bekijken, waarschijnlijk om herinneringen op te halen en in de juiste stemming te komen.

Na het bekijken van de beelden werd Koeman naar een ruimte geleid waar een intercomsysteem was geïnstalleerd. Met spanning en nieuwsgierigheid in de lucht, maakte de bondscoach via de intercom zijn 26-koppige selectie bekend. De spelers die de eer hadden om deel uit te maken van het Nederlands elftal op het EK werden één voor één genoemd, met waarschijnlijk een mix van opwinding en opluchting bij de geselecteerde spelers.

Deze onconventionele manier van het presenteren van de selectie zorgde voor een verrassingselement en bracht een gevoel van verbondenheid tussen de bondscoach, de spelers en de fans. Het toont aan dat het Nederlands elftal niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten, bereid is om nieuwe wegen in te slaan en creatieve keuzes te maken. Met de EK-selectie nu officieel bekendgemaakt, kan de focus volledig op het toernooi worden gericht en kunnen de spelers zich voorbereiden op wat hopelijk een succesvolle campagne zal zijn.