×
Home Nieuws Livescore

Koeman maakt EK-selectie Oranje bekend: 4 afvallers onthuld

Koeman maakt EK-selectie Oranje bekend: 4 afvallers onthuld
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 15:56 uur

Ronald Koeman heeft vandaag de langverwachte definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor het aankomende Europees Kampioenschap bekendgemaakt. De bondscoach heeft gekozen voor een selectie van 26 spelers, wat betekent dat helaas vier spelers buiten de boot vallen en niet mee zullen afreizen naar het EK.

De afvallers van de Oranje-selectie zijn met teleurstelling geconfronteerd met het nieuws. Voor hen is het een bittere pil om te slikken, wetende dat zij niet de kans zullen krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het prestigieuze toernooi. De concurrentie binnen de selectie was hevig en Koeman moest moeilijke keuzes maken om tot de definitieve groep te komen.

De afvallers zullen nu hun teleurstelling moeten verwerken en zich richten op hun clubverplichtingen. Ondertussen zullen de 26 geselecteerde spelers zich voorbereiden op het EK en zich klaarmaken om Nederland trots te vertegenwoordigen op het internationale podium. De verwachtingen zijn hooggespannen en het Nederlands Elftal hoopt op succes tijdens het komende toernooi.