×
Home Nieuws Livescore

Koeman onthult 26-koppige EK-selectie met verrassende namen

Koeman onthult 26-koppige EK-selectie met verrassende namen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 15:32 uur

Ronald Koeman heeft eindelijk de knoop doorgehakt en de 26 gelukkige spelers onthuld die Nederland zullen vertegenwoordigen op het aankomende Europees Kampioenschap in Duitsland. De definitieve selectie bevat enkele verrassende namen die de Oranje-fans zeker zullen doen opkijken. Onder de opvallende keuzes van de bondscoach bevinden zich talenten zoals Ryan Gravenberch, Micky van de Ven en ervaren krachten zoals Steven Bergwijn.

Met de bekendmaking van deze selectie hoopt Koeman een team te hebben samengesteld dat in staat is om de Europese titel te veroveren. De toevoeging van jonge talenten als Gravenberch en Van de Ven laat zien dat de bondscoach vertrouwen heeft in de nieuwe generatie spelers en bereid is om risico's te nemen om succes te behalen.

De selectie van Bergwijn, die al de nodige ervaring heeft opgebouwd op zowel nationaal als internationaal niveau, voegt een vleugje ervaring en klasse toe aan het team. Met deze mix van jeugdige energie en doorgewinterde spelers hoopt Nederland een serieuze uitdager te worden op het EK en misschien zelfs de begeerde trofee mee naar huis te nemen.