×
Home Nieuws Livescore

PSV geïnteresseerd in Stefan de Vrij volgens La Gazzetta

PSV geïnteresseerd in Stefan de Vrij volgens La Gazzetta
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 15:08 uur

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport meldt vandaag dat PSV interesse heeft getoond in Stefan de Vrij. De verdediger, die maar liefst 62 keer uitkwam voor het Nederlands elftal, zou deze zomer mogen vertrekken bij Internazionale. De Eindhovenaren lijken dus serieus te overwegen om de ervaren De Vrij aan hun selectie toe te voegen.

Stefan de Vrij staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld. Met zijn ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor PSV. De club is momenteel bezig met het versterken van de selectie voor het nieuwe seizoen en De Vrij lijkt een interessante optie te zijn voor de defensie.

De 29-jarige De Vrij heeft in zijn carrière al bij verschillende topclubs gespeeld, waaronder Lazio en Internazionale. Zijn mogelijke komst naar PSV zou voor de Eredivisie een mooie impuls betekenen en fans zouden ongetwijfeld enthousiast zijn over de ervaren verdediger in het Philips Stadion. PSV zal naar verwachting de komende tijd verder onderhandelen over een eventuele transfer van Stefan de Vrij.