×
Home Nieuws Livescore

Arnautovic: Afwezigheid Alaba op EK grote aderlating Oostenrijk

Arnautovic: Afwezigheid Alaba op EK grote aderlating Oostenrijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 14:48 uur

Oostenrijkse sterspeler Marko Arnautovic heeft zijn zorgen geuit over de afwezigheid van David Alaba tijdens het aankomende EK. Arnautovic benadrukt dat het gemis van Alaba een enorme aderlating zal zijn voor het Oostenrijkse nationale team. De ervaren verdediger en middenvelder, die momenteel actief is bij Real Madrid, staat bekend om zijn leiderschap en kwaliteiten op het veld.

Met het EK in aantocht, kijkt Oostenrijk reikhalzend uit naar hun confrontatie met Oranje op 25 juni in Berlijn. Deze wedstrijd zal cruciaal zijn voor beide teams in Groep D, aangezien ze strijden om een plek in de knock-outfase van het toernooi. De Oostenrijkers zullen ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om te presteren zonder Alaba, en zullen zich willen bewijzen tegen het sterke Nederlandse elftal.

De afwezigheid van Alaba zal een uitdaging vormen voor de Oostenrijkse ploeg, maar Arnautovic en zijn teamgenoten zullen vastberaden zijn om te laten zien dat ze ook zonder hun sterspeler kunnen schitteren op het Europese toneel. De wedstrijd tegen Oranje belooft een spannende en intense strijd te worden, waarbij beide teams alles zullen geven om de overwinning binnen te halen en hun EK-droom levend te houden.