×
Home Nieuws Livescore

Kelleher wil eerste doelman worden bij Feyenoord

Kelleher wil eerste doelman worden bij Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 13:16 uur

Arne Slot staat voor een uitdaging in het komende seizoen, aangezien het erop lijkt dat hij mogelijk niet kan rekenen op de diensten van Caoimhin Kelleher. De reservedoelman heeft aan The Athletic laten weten dat hij zijn zinnen heeft gezet op de positie van eerste doelman. Deze ambitie van Kelleher zou ook gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van Justin Bijlow.

Met Kelleher die zijn ogen gericht heeft op de nummer één positie onder de lat, zal Slot moeten nadenken over zijn keepersbeleid voor het nieuwe seizoen. De Ierse doelman heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om een belangrijke rol te spelen in het team, wat de concurrentiestrijd met Bijlow alleen maar zal doen toenemen.

Voor Justin Bijlow betekent de opkomst van Kelleher mogelijk dat hij zijn positie als eerste doelman bij de club in gevaar ziet komen. De jonge Nederlandse keeper zal zich moeten bewijzen en laten zien dat hij klaar is om de concurrentie aan te gaan en zijn plek te verdedigen. Het belooft een interessante strijd te worden tussen de keepers bij de club van Arne Slot in het aankomende seizoen.