×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber traint apart, EK-deelname onzeker

Quinten Timber traint apart, EK-deelname onzeker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 12:48 uur

Het lijkt erop dat Quinten Timber voorlopig niet in de beste vorm verkeert met het oog op het aankomende EK. De middenvelder heeft nu al drie dagen op rij apart getraind tijdens de trainingsstage. Dit roept vragen op over zijn fitheid en in hoeverre hij klaar is voor het grote toernooi. Bondscoach Ronald Koeman heeft eerder benadrukt dat hij enkel fitte spelers wil selecteren voor de selectie die naar Duitsland zal afreizen.

De afwezigheid van Timber bij de reguliere trainingen kan zorgen baren bij zowel de technische staf als de fans. Het is cruciaal voor een speler om in topconditie te verkeren, zeker op een toernooi als het EK waar de druk hoog ligt en de tegenstand sterk is. De vraag is nu of Timber op tijd zijn vorm kan hervinden en alsnog een plekje in de EK-selectie kan veroveren.

Met nog enkele weken te gaan tot de start van het EK zal de situatie rondom Quinten Timber nauwlettend in de gaten worden gehouden. Zal hij zich kunnen opwerken tot een onmisbare schakel in het team, of zal zijn aparte trainingsschema hem uiteindelijk parten spelen in de race naar het Europees kampioenschap? De komende dagen zullen meer duidelijkheid verschaffen over de kansen van Timber om zijn plek veilig te stellen in de Oranje-selectie voor het EK.