×
Home Nieuws Livescore

Dirk Kuyt verlengt contract bij Beerschot met optie

Dirk Kuyt verlengt contract bij Beerschot met optie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 12:16 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Dirk Kuyt heeft zijn verblijf bij Beerschot met minstens een jaar verlengd, zo heeft de Belgische promovendus officieel bekendgemaakt. De club maakte op woensdag bekend dat Kuyt, die deel uitmaakt van de technische staf, zijn contract heeft verlengd met een optie voor nog een extra jaar. Dit nieuws betekent niet alleen dat de ervaren Kuyt zijn expertise blijft inzetten voor Beerschot, maar ook dat de rest van de technische staf aan boord blijft om de club te ondersteunen.

Met deze contractverlenging zet Beerschot een belangrijke stap in het versterken van de technische staf en het behouden van ervaren krachten binnen de club. Dirk Kuyt, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft, brengt zijn kennis en passie voor het spel over op de spelers van Beerschot. Zijn rol als assistent-trainer is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van het team en de individuele spelers.

De beslissing om het contract van Dirk Kuyt te verlengen toont aan dat Beerschot vertrouwen heeft in de expertise en leiderschap van de voormalige topspits. Met zijn verlengde verblijf bij de club, samen met de rest van de technische staf, hoopt Beerschot verder te bouwen aan een succesvolle toekomst en te streven naar sportieve prestaties op het hoogste niveau.