×
Home Nieuws Livescore

Ajax verwelkomt Farioli als trainer, topvoetballer nog niet binnen

Ajax verwelkomt Farioli als trainer, topvoetballer nog niet binnen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 11:16 uur

Ajax heeft met veel vreugde Francesco Farioli verwelkomd als hun nieuwe trainer. De club is verheugd met zijn komst en kijkt uit naar de frisse wind die hij zal brengen in het team. Ondanks de blijdschap over Farioli's aanstelling, heeft directeur voetbal Marijn Beuker toegegeven dat het tot nu toe niet gelukt is om een voormalig topvoetballer met ervaring in de Champions League aan de technische staf toe te voegen.

Farioli wordt gezien als een veelbelovende toevoeging aan de club, met zijn kennis en ervaring in het trainersvak. Zijn komst wordt gezien als een stap in de goede richting voor Ajax, dat hoopt op succes in zowel nationale als internationale competities. De fans zijn enthousiast over de nieuwe trainer en kijken reikhalzend uit naar wat hij kan bereiken met het team.

Hoewel het niet is gelukt om een voormalig topvoetballer met Champions League-ervaring aan te trekken, blijft Ajax vastberaden om het beste team samen te stellen. De club blijft actief op zoek naar versterkingen en zal blijven streven naar succes op het hoogste niveau. Met Farioli aan het roer, is de hoop en het vertrouwen binnen de club groot dat er mooie dingen te wachten staan voor Ajax en haar supporters.