×
Home Nieuws Livescore

Mats Hummels teleurgesteld over EK-selectie: onthult afwijzing details

Mats Hummels teleurgesteld over EK-selectie: onthult afwijzing details
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 08:32 uur

Mats Hummels, de ervaren verdediger van Borussia Dortmund, is teleurgesteld dat hij niet is geselecteerd voor het Duitse nationale team voor het komende EK. De 35-jarige voetballer had gehoopt op een plek in de selectie, maar bondscoach Julian Nagelsmann koos anders. Hummels onthulde dat hij het nieuws te horen kreeg van Nagelsmann zelf, wat voor hem een zware teleurstelling was.

Hummels, die bekend staat om zijn leiderschap en ervaring in de verdediging, had gehoopt zijn land te vertegenwoordigen op het Europese kampioenschap. Zijn afwezigheid in de selectie komt voor velen als een verrassing, gezien zijn staat van dienst en prestaties in het verleden. De verdediger gaf aan dat hij respect heeft voor de beslissing van de bondscoach, maar dat het nieuws hem desondanks diep heeft geraakt.

Met zijn ervaring en kwaliteiten had Hummels een belangrijke rol kunnen spelen in het Duitse team tijdens het EK. Zijn afwezigheid zal ongetwijfeld een gemis zijn voor de ploeg, maar de verdediger zal zich nu richten op zijn clubcarrière bij Borussia Dortmund. Het is een bittere pil om te slikken voor Hummels, maar hij zal zich blijven inzetten en zijn best blijven doen op het veld, in de hoop op een terugkeer in het nationale team in de toekomst.