×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer onthult: "Ajax in levensgevaarlijke groep Europa League, Steijn houdt van uitdaging!"

Ajax-trainer onthult:
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 19:40 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen, heeft Ajax-trainer Maurice Steijn zijn gedachten laten schijnen op de recente Europa League-loting. De Amsterdammers bevinden zich in een groep met Olympique Marseille, Brighton en AEK Athene, wat op voorhand wordt beschouwd als een van de meest uitdagende poules.

Terwijl de spanning in de lucht hing tijdens de persconferentie op vrijdagmiddag, kon Steijn het niet laten om te reageren op de opmerkingen van een onbekende persoon die de groep als de "poule des doods" bestempelde. Met een glimlach op zijn gezicht en een twinkeling in zijn ogen, verklaarde de trainer: "Ik hoorde iemand net zeggen dat we in de poule des doods zitten. Maar weet je, ik houd van uitdagingen. Dit is precies wat ons team nodig heeft om te groeien en te laten zien wat we waard zijn."

Met zijn kenmerkende vastberadenheid en positieve instelling, lijkt Steijn klaar te zijn om zijn spelers naar nieuwe hoogten te leiden. Hij gelooft dat deze zware poule de perfecte gelegenheid biedt om te bewijzen dat Ajax niet bang is voor een uitdaging. "We zullen ons best doen, elke wedstrijd met volle overgave spelen en onze fans trots maken. We hebben het talent en de vastberadenheid om te concurreren met de beste teams in Europa", voegde hij eraan toe.

Terwijl de competitie nadert, kunnen de fans van Ajax zich verheugen op spannende wedstrijden en een team dat vastbesloten is om te strijden voor succes. Steijn en zijn spelers zijn vastberaden om de wereld te laten zien dat ze klaar zijn om de uitdagingen van de Europa League aan te gaan en te overwinnen.