×
Home Livescore

PSV verlengt contract Saibari en verhoogt transferwaarde

PSV verlengt contract Saibari en verhoogt transferwaarde
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 16:56 uur

PSV heeft met succes Ismael Saibari weten te behouden voor de club. De 23-jarige aanvallende middenvelder zal spoedig een verbeterd en verlengd contract ondertekenen in het Philips Stadion, zo heeft het Eindhovens Dagblad gemeld. Door deze contractverlenging zal de landskampioen niet alleen kunnen blijven profiteren van Saibari's talent op het veld, maar ook zijn transferwaarde aanzienlijk verhogen.

Saibari, die al indruk heeft gemaakt met zijn spel en doelpunten voor PSV, wordt gezien als een belangrijke speler voor de toekomst van de club. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft hij zich snel onmisbaar gemaakt in het team van trainer Roger Schmidt. Het vastleggen van Saibari voor een langere periode is dan ook een strategische zet van PSV om de kern van het team te versterken en te behouden.

De contractverlenging van Saibari is niet alleen goed nieuws voor PSV, maar ook voor de speler zelf. Door zijn toewijding en prestaties op het veld heeft hij zich weten te onderscheiden en beloond te worden met een verbeterd contract. Met zijn talent en potentieel zal Saibari ongetwijfeld een belangrijke rol blijven spelen in de ambities van PSV om succesvol te zijn in zowel nationale als internationale competities.