×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard strikt Kroatische goalgetter Ante Erceg transfervrij

Fortuna Sittard strikt Kroatische goalgetter Ante Erceg transfervrij
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 15:48 uur

Fortuna Sittard heeft haar aanvalslinie versterkt met de komst van de ervaren Kroatische aanvaller, Ante Erceg. De 34-jarige spits maakt de overstap naar de Nederlandse club nadat hij transfervrij vertrok bij NK Istra, zijn voormalige club in Kroatië. De Limburgers hebben bevestigd dat Erceg een contract heeft getekend voor een periode van twee seizoenen, waarmee hij tot de zomer van 2023 aan de club verbonden zal zijn.

Met de toevoeging van Ante Erceg hoopt Fortuna Sittard haar aanvalskracht te vergroten en meer doelpunten te kunnen scoren in het komende seizoen. De Kroatische spits staat bekend om zijn doelgerichtheid en ervaring, wat van grote waarde kan zijn voor het team. Trainer en technische staf van Fortuna Sittard zijn verheugd met de komst van Erceg en zien in hem een belangrijke aanwinst voor de selectie.

Erceg zelf kijkt uit naar zijn avontuur bij Fortuna Sittard en is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien in de Nederlandse Eredivisie. Met zijn ervaring en doelgerichtheid hoopt de Kroaat een belangrijke rol te spelen in het team en bij te dragen aan de sportieve ambities van de club. De supporters van Fortuna Sittard kunnen zich verheugen op de komst van Ante Erceg en zijn prestaties op het veld in het nieuwe seizoen.