×
Home Nieuws Livescore

Bert van Marwijk nieuwe commissaris MVV, vervangt Ernie Brandts

Bert van Marwijk nieuwe commissaris MVV, vervangt Ernie Brandts
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 14:48 uur

Voormalig Oranje-bondscoach Bert van Marwijk heeft een nieuwe uitdaging gevonden als commissaris bij MVV Maastricht. De Limburgse club heeft besloten om Van Marwijk aan te stellen als opvolger van Ernie Brandts. Met zijn ervaring en expertise in het Nederlandse voetbal, wordt Van Marwijk gezien als een waardevolle toevoeging aan de club.

Van Marwijk staat bekend om zijn succesvolle carrière als coach, waarbij hij onder andere het Nederlands elftal naar de finale van het WK 2010 leidde. Zijn kennis van het spel en zijn leiderschap zullen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op MVV Maastricht. De club hoopt met zijn komst nieuwe successen te behalen en zich verder te ontwikkelen in het Nederlandse voetbal.

De aanstelling van Van Marwijk als commissaris markeert een nieuw hoofdstuk voor zowel de club als de ervaren coach zelf. MVV Maastricht kijkt uit naar de samenwerking met Van Marwijk en is ervan overtuigd dat zijn betrokkenheid zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de club. Fans en spelers kunnen zich verheugen op de nieuwe impuls die Van Marwijk met zich meebrengt en zijn visie op het spel.