×
Home Nieuws Livescore

Jonge Ajax-speler zegt 'nee' tegen PEC Zwolle en blijft verrassend bij club!

Jonge Ajax-speler zegt 'nee' tegen PEC Zwolle en blijft verrassend bij club!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 19:24 uur

Jonge Ajax-speler weigert transfer en blijft trouw aan club

In een verrassende wending heeft Anass Salah-Eddine besloten om niet te vertrekken bij Ajax. Ondanks interesse van PEC Zwolle heeft de 21-jarige linksback ervoor gekozen om bij zijn huidige club te blijven. Het lijkt erop dat Salah-Eddine vastberaden is om zijn plek te veroveren, ondanks de komst van nieuwe spelers.

PEC Zwolle had naar verluidt interesse om Salah-Eddine op huurbasis over te nemen, maar hun poging is op niets uitgelopen. De jonge verdediger en middenvelder heeft ervoor gekozen om zijn kansen bij Ajax te blijven benutten. Met de recente aanwinsten Gaston Avila en binnenkort ook Borna Sosa lijkt de rol van Salah-Eddine echter beperkt te zijn. Ook Owen Wijndal lijkt niet langer in de plannen van trainer Maurice Steijn voor te komen.

Salah-Eddine draagt al sinds 2015 het Ajax-shirt en heeft vorig seizoen op huurbasis voor FC Twente gespeeld. Hoewel hij tijdens de voorbereiding naar het eerste elftal van Ajax is doorgeschoven, heeft hij tot nu toe niet weten te overtuigen. Met het sluiten van de transferwindow in de meeste landen op vrijdagavond, hebben clubs in Portugal, Turkije en Saudi-Arabië nog wel de mogelijkheid om spelers aan te trekken.

Het is duidelijk dat Salah-Eddine op het laatste moment heeft besloten om niet naar PEC Zwolle te gaan en trouw te blijven aan Ajax. Het is nu aan hem om te laten zien dat hij de potentie heeft om een belangrijke rol te spelen in het team.