×
Home Livescore

Sepp van den Berg voor 23,5 miljoen naar Liverpool?

Sepp van den Berg voor 23,5 miljoen naar Liverpool?
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 13:24 uur

Liverpool heeft besloten om een prijskaartje van maar liefst 23,5 miljoen euro te plakken op Sepp van den Berg, zo meldt The Athletic. De jonge Nederlandse verdediger krijgt naar verluidt de kans om zich te bewijzen tijdens de voorbereiding onder leiding van trainer Arne Slot. Dit nieuws heeft de interesse gewekt van verschillende Engelse en Duitse teams, evenals Ajax, die allen geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Van den Berg.

De 19-jarige Sepp van den Berg, die in 2019 de overstap maakte van PEC Zwolle naar Liverpool, heeft tot nu toe nog niet veel speeltijd gekregen bij de Engelse club. Echter, met zijn potentie en talent lijkt hij nu de kans te krijgen om zich te bewijzen en een stap te zetten in zijn carrière. De interesse van zowel binnenlandse als buitenlandse clubs laat zien dat Van den Berg hoog aangeschreven staat in de voetbalwereld.

Liverpool lijkt vastberaden om een aanzienlijke som geld te vragen voor de diensten van Sepp van den Berg, wat aangeeft dat ze geloven in zijn potentieel en waarde als speler. Het belooft een interessante periode te worden voor de jonge verdediger, met verschillende clubs die strijden om zijn handtekening en hem een kans willen bieden om zich te ontwikkelen op het hoogste niveau. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en welke club uiteindelijk Van den Berg zal verwelkomen in hun team.