×
Home Nieuws Livescore

Mark Flekken ontspannen over plek in Nederlands elftal

Mark Flekken ontspannen over plek in Nederlands elftal
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 12:48 uur

Nederlandse doelman Mark Flekken blijft kalm onder de druk van een mogelijke plek in het Nederlands elftal. De dertigjarige keeper van Brentford is opgenomen in de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar hij maakt zich niet druk over zijn positie als eerste doelman. Na het missen van het WK in Qatar, heeft Flekken aangegeven dat hij nu meer ontspannen is.

Flekken, die bekend staat om zijn kalmte en focus op het veld, blijft nuchter onder de speculaties rondom zijn rol in het nationale team. Hoewel het voor de hand ligt dat hij deel uitmaakt van de selectie, beseft hij dat de concurrentie hevig is en dat hij moet blijven presteren om zijn plek te behouden. Desondanks blijft Flekken vastberaden en gefocust op zijn eigen spel.

De ervaren doelman is vastbesloten om zijn beste beentje voor te zetten en te laten zien wat hij waard is. Flekken is vastberaden om zijn rustige benadering te behouden en zich te blijven concentreren op zijn eigen prestaties, in plaats van zich te laten afleiden door externe factoren. Met zijn professionele instelling en vastberadenheid hoopt Flekken zijn kansen op een plek in het Nederlands elftal te vergroten en zijn droom waar te maken.