×
Home Nieuws Livescore

Ajax overweegt Thomas Vermaelen als trainer Jong Ajax

Ajax overweegt Thomas Vermaelen als trainer Jong Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 12:16 uur

Ajax heeft mogelijk een verrassende keuze gemaakt voor de positie van nieuwe trainer van Jong Ajax. Volgens berichten van Het Laatste Nieuws heeft de club zijn oog laten vallen op de 38-jarige Belg Thomas Vermaelen. De voormalige verdediger, die een indrukwekkende carrière heeft gehad bij clubs als Arsenal, Barcelona en AS Roma, lijkt nu in de race te zijn voor een trainersrol bij de Amsterdamse club.

Vermaelen, die onlangs zijn actieve voetbalcarrière beëindigde, wordt gezien als een belangrijke kandidaat om de jonge talenten van Jong Ajax te begeleiden en te ontwikkelen. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn kennis van het spel, zou Vermaelen een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de technische staf van de club.

Hoewel het nog niet officieel is bevestigd door Ajax, lijkt de interesse in Vermaelen serieus te zijn. De Belgische oud-international zou de kans krijgen om zijn eerste stappen te zetten als trainer in het Nederlandse voetbal, en wat een opmerkelijke stap zou dat zijn voor zowel hem als de club. Ajax-fans zullen ongetwijfeld gespannen afwachten of Vermaelen daadwerkelijk de nieuwe trainer van Jong Ajax zal worden en welke impact hij kan hebben op de ontwikkeling van de talenten binnen de club.