×
Home Nieuws Livescore

Servië's EK-selectie: 4 Eredivisie-alumni maken deel uit

Servië's EK-selectie: 4 Eredivisie-alumni maken deel uit
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 12:08 uur

De Servische nationale ploeg heeft haar definitieve selectie voor het aankomende EK in Duitsland bekendgemaakt. Onder leiding van bondscoach Dragan Stojkovic zullen vier spelers met een verleden in de Eredivisie deel uitmaken van de 26-koppige selectie. Deze ervaren spelers zullen een belangrijke rol spelen in de jacht van Servië op succes tijdens het Europese kampioenschap.

De keuze van Stojkovic om spelers met Eredivisie-ervaring op te nemen in zijn selectie toont aan dat hij vertrouwen heeft in hun kwaliteiten en toegevoegde waarde voor het team. Met hun ervaring op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal zullen zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van Servië op het EK.

De Servische fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van deze spelers met een Eredivisie-verleden en hopen dat zij het verschil kunnen maken op het Europese toneel. Met hun talent en ervaring zullen zij een belangrijke rol spelen in de ambitie van Servië om ver te komen in het toernooi en wellicht zelfs voor een verrassing te zorgen.