×
Home Nieuws Livescore

André Ramalho op weg naar PAOK Saloniki volgens VI.

André Ramalho op weg naar PAOK Saloniki volgens VI.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 11:24 uur

PSV-verdediger André Ramalho staat mogelijk op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De Braziliaanse speler, die 32 jaar oud is, lijkt de deur bij de Nederlandse club achter zich dicht te trekken. Volgens berichten van Voetbal International heeft Ramalho de interesse gewekt van PAOK Saloniki. De Griekse club zou geïnteresseerd zijn in het aantrekken van de ervaren verdediger.

Ramalho, die sinds 2021 voor PSV speelt, heeft indruk gemaakt met zijn optredens in de Eredivisie. Zijn solide verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld hebben hem tot een gewaardeerde speler gemaakt binnen de ploeg van trainer Roger Schmidt. Echter, met de interesse van PAOK Saloniki lijkt Ramalho open te staan voor een mogelijke transfer naar Griekenland.

De Braziliaan heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten over zijn mogelijke vertrek bij PSV. Het is echter duidelijk dat zijn toekomst bij de club momenteel onzeker is. PSV zal mogelijk op zoek moeten naar een vervanger voor Ramalho, mocht hij daadwerkelijk besluiten om de stap naar PAOK Saloniki te zetten. De komende dagen zullen meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van André Ramalho en zijn mogelijke transfer naar de Griekse competitie.