×
Home Nieuws Livescore

Gerry Hamstra keert terug als TD bij PEC Zwolle

Gerry Hamstra keert terug als TD bij PEC Zwolle
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 11:16 uur

Gerry Hamstra staat voor een grote uitdaging bij zijn terugkeer als technisch directeur van PEC Zwolle. Na meer dan een jaar zonder club te hebben gezeten, ziet Hamstra dat er deze zomer flink wat werk aan de winkel is. De voormalige Voetbal International-analist heeft zijn handen vol aan het samenstellen van een competitief team voor het nieuwe seizoen.

Met de transferperiode in aantocht, is Hamstra vastbesloten om de selectie van PEC Zwolle te versterken. Hij erkent dat er veranderingen nodig zijn om de ambities van de club waar te maken. De technisch directeur heeft een duidelijke visie en zal actief op zoek gaan naar versterkingen die het team naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hamstra beseft dat de concurrentie in de Eredivisie groot is en dat PEC Zwolle zich moet blijven ontwikkelen om mee te kunnen strijden. Hij is vastberaden om de juiste spelers aan te trekken die passen binnen de speelstijl en filosofie van de club. Met zijn ervaring en expertise zal Hamstra er alles aan doen om PEC Zwolle klaar te stomen voor een succesvolle toekomst.