×
Home Nieuws Livescore

Lazio wil Calvin Stengs als vervanger voor Luis Alberto

Lazio wil Calvin Stengs als vervanger voor Luis Alberto
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 11:08 uur

Het Italiaanse Lazio heeft zijn zinnen gezet op Calvin Stengs, de talentvolle spelmaker van Feyenoord. Volgens berichten in de lokale krant Il Messaggero ziet de club uit Rome in Stengs een potentiële vervanger voor Luis Alberto. De interesse van Lazio in de Nederlandse voetballer toont aan dat de club op zoek is naar versterking op het middenveld.

Calvin Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. De mogelijkheid dat Gustav Isaksen als onderdeel van de deal betrokken zou kunnen worden, voegt een interessant element toe aan de transfergeruchten rondom Stengs en Lazio.

De 22-jarige Stengs heeft zich de afgelopen seizoenen laten zien als een veelbelovende speler in de Eredivisie en lijkt klaar voor de stap naar een grotere competitie. Met Lazio als potentiële nieuwe bestemming zou Stengs de kans krijgen om zijn talent verder te ontwikkelen en zich te meten met de top van het Italiaanse voetbal. De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de mogelijke transfer van Stengs naar Lazio en de rol die Isaksen daarin zou kunnen spelen.