×
Home Nieuws Livescore

Pascal Bosschaart volgt Melvin Boel op als Feyenoord O21-trainer

Pascal Bosschaart volgt Melvin Boel op als Feyenoord O21-trainer
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 28 mei 2024 10:32 uur

Feyenoord O21 heeft een nieuwe trainer aangetrokken in de persoon van Pascal Bosschaart. De 44-jarige voormalige speler van de club uit Rotterdam zal de taken overnemen van Melvin Boel, die na een periode van tien jaar op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Bosschaart brengt een schat aan ervaring met zich mee, zowel als voormalig profvoetballer als in zijn rol als trainer.

Met de aanstelling van Bosschaart hoopt Feyenoord O21 een frisse wind te laten waaien door het team. De oud-speler van de Rotterdammers staat bekend om zijn gedrevenheid en passie voor het spel, eigenschappen die hij ongetwijfeld zal overbrengen op de jonge talenten in het team. Zijn kennis van het spel en zijn ervaring op het hoogste niveau zullen van onschatbare waarde zijn voor de ontwikkeling van de spelers.

Bosschaart zelf kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij Feyenoord O21 en is vastbesloten om het beste uit het team te halen. Met zijn enthousiasme en toewijding hoopt hij bij te dragen aan de groei en successen van de jonge talenten. De club en de fans kijken reikhalzend uit naar wat de samenwerking met Bosschaart zal brengen en hebben vertrouwen in een succesvolle toekomst voor Feyenoord O21 onder zijn leiding.